Wednesday

Assalammualaikum.. ^_^

semua org buleh beri pendapat. tp utk mencerminkan diri sbg seorg yg lantang bersuara tp masih menjaga adab memberi pendapat, org yg di tegur atau mendengar tak akan terasa hati .. ye ndak? haha tibe2 kan? permulaan mcm ni, he eer sbnarnye buat blog ni , nak kongsi kat pembace (kalau adalah pembace nye yg rajin) untuk mendengar pendapat eer yg eer taw xbrape sensitif, xbrape nak matang, juz my opinion.. so lets enjoy our moments. dan selamat datang dalam dunia blog ERNA . =()


ade sesiape x yg minat a7x kt sini ?? angkat tgn .. sile2 . =) kite geng ! 

4 comments:

  1. Replies
    1. tq nadya =) byk lg bnde nak kne belajar nih.. =)

      Delete
  2. first time datang sini..semua orang boleh beri pendapat tapi dalam memberi pendapat itu ada batasnya..jangan sampai kita melukakan perasaan seseorang..

    Jom terjah sini Penggunaan Backlink Dengan Betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait eer akan jage tutur kata . =))

      Delete

Terharunyaaaa!!
ada org nak bg komen laahhh!!!
terima kasih sudi terjah belog eer !
=)