Thursday

segmen lagi?? heee

lain dari yang lain.. he tuh yg eer nak describe segmen kali ni, selalu nye mcm eer ni blogger bru , xbpe nak pandai kalo bersegmen, ikot ape yg tuan segmen suruh , tp nak buat tuh xbrape reti .. TETAPI untuk segmen kali ni, tuan segmen senangkan eer utk juin. terima kasih tuan belog.. =) so , ni lah segmen die jum bersahabat. part 1 =))   ape lg korang jom lah juin.. sape suke tambah kwn?? angkat tgn .. kite geng!
kalau korang nak taw care2 buat segmen ni senang je.. ikot 3 step ini.. 

1. folo belog tirah
2. like fanpage tira (waahh dh ade fanpage okeh.. hee)
3. hantar link kt komen segmen tersebut
4. done. senang kan?? jum lahhhh .. juin.. =) 

semua org nak knl kwn baru kan ? kalo ye angkat tgn.. !! kite geng .. =)) 

14 comments:

  1. nk tambah kwn sng je kena rajin buat blogwalking means kena rajin bertandang dr blog ke blog n rajin tinggal komen n rajin jd follower..ada kata u folow me..i will folo u tu mcm paksa org kan tp xkesah janji bila org dah folo n bc entry kita..if kalau entry kita menarik..w/pun dia x tinggal komen or shoutbox..kehadiran dia tu pun dah menjadi 1 traffik kat blog kita..

    dulu ms k.el mula2 menapak lam blog..kwn2 yg byk yg folow blog k.el..dr kwn2 tu siang malam k.el buat blogwalking smpi tido kul 3pg..alhamdulilah so far so good..berbaloi kut skrg hehe..

    xpelah eer pelan2 ok :)
    all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe =) nasihat yg buat semangat naik nih. tq k.el =) saya cube. hehe =))

      Delete
  2. selamat bersegmen Eer.

    Dulu puteri pun bermula dengan rajinkan diri join segmen. Selain tu rajin blogwalking dan tinggalkan jejak dan komen. Lama-lama nanti, makin ramai yang akan berkunjung ke sini.

    Good luck yer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih putri =) okeyh ank murid akan dgar ckp cikgu ! hehe

      Delete
  3. yup , tuan segmen datang . thanks join . anyway saya folo sini dulu .

    ReplyDelete
  4. Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
    http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html
    done follow..jom follow saya!

    ReplyDelete
  5. salam...selamat bersegmen... ayu nak ajak sama2 join segmen yg ayu buat ni..sempena merdeka..ada masa boleh la join ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  6. slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

    http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

    ReplyDelete
  7. Assalam.. singgah BW di sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan & persahabatan. Done follow & Good Luck ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

    ReplyDelete

Terharunyaaaa!!
ada org nak bg komen laahhh!!!
terima kasih sudi terjah belog eer !
=)