Saturday

segmen banjirkan folower by memey ..


baiklah kali ni eer rase nak juin segmen ni sebab nye gamba ni lip lap lip lap, chantek kan?? he lepas tu , sebab nye eer nak tambah kan folower bukan tak bersyukur dengan bilangan folower (bukan ramai sangat pon) tapi kalo lagi ramai kan seronok. =)) 

syarat2 nak juin segmen ni mule2 korang kene folo belog eer lepas itu, korang folo belog memey. lepas tu buat lah entri ape2 yang korang nak buat untuk kawan2 korang taw yang korang juin segmen ni.. dan terakhir tag kan nama kawan2 yang korang nak diorang juin, bagitaw diorang taw yang korang tag . hehe 


* selamat bersegmen =)


eer tagg belog nenot dan belog tira


31 comments:

  1. Selamat bersegmen syg ;)
    And thanks ziarah n komen blog PG ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq PG .. he sukenye PG dtg ziarah jugakk =)

      Delete
  2. sy join segmen yg sama

    http://cikmissh.blogspot.com/2013/09/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete
  3. tq eer tag nenot. t nenot join ye :)

    ReplyDelete
  4. deno folow sini 22!! thanks sbb ke blog deno tadi^^

    ReplyDelete
  5. ewah..rajin bersegmen..xmcm sy ni..opss..haha..enjoy~~=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE rajin nak kenal kwn2 belog =)) tq ..

      Delete
  6. Semoga berjaya. Terima kasih sudi bagi pandangan di blog saya. Harap dapat tinggalkan link.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana sudi terima pandangan eer yang entah hape2 tuh.. =)

      Delete
  7. best of luck! :)

    p/s : tips..? entah...takde tips belajar la sis...sally pun main hentam je...tp bila sampai time assignment and time exam...tu la masa paling gila sally rasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. ye ke? huu okeyy . just gila tyme assgnment dan exam je. hahaha

      Delete
  8. Terjah sini dari segmen yang sama. Goodluck :)

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya with da segmen! he he

    ReplyDelete
  10. salam.. thanks sudi join..dah folow awak blik dah... jom terjah yg lain kt sini http://memeystorystory.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-banjirkan.html

    ReplyDelete
  11. done following you :)
    do follow me back , from segmen same ><
    http://wanalipwaniye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Terjah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Segmen banjirkan follower by Memey
    Jemput terjah belog,
    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete
  13. done follow awak, follow kite maybe ? hHaaha

    ReplyDelete
  14. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/10/segmen-banjirkan-folower-by-memey.html

    ReplyDelete

Terharunyaaaa!!
ada org nak bg komen laahhh!!!
terima kasih sudi terjah belog eer !
=)