Friday

Sambutan Hari Kemerdekaan ke - 56 & Aidilfitri di Melaka

eer baru sahaja balik dari tengok bunga api, eer rase dah bertahun eer tak pergi sambut kemerdekaan , bukan tak patriotik parents eer busy, eer pon turut lah busy jugak.(tak boleh kuar lewat malam sebenarnya hehe ) Nak luah kan perasaan eer tadi, sangat lah gembire sebab nya eer dapat tengok live Perdana Menteri Malaysia Yg Ke-6 heee selalu tengok kat tv kalau dapat tengok depan2 nih rase macam popular lah kite kan. haha Selain PM , ada juga beberapa orang artis yang baru dan lama seperti Jamal abdillah, Wan maimunah, Jalaludin Hasan, David arumugam (alleycat) , M. Nasir, Lan Typewriter , Ning Baizura, dan ade seorang artis dari seberang Indonesia nyanyi lagu Firman Kehilangan , perggghhhh terbaik =) eer nak ckp byk pon xtaw nak ckp eer bg gamba je eh ,,


seperti kebiasaan jalan mesti jammed kan? kan? kan? 

 our PM's =)

sedutan2 :


 orang mesti lah ramai ye ndak??



siap ade sketsa sambil nyanyi =)) 




Tabiat orang Malaysia yg tak buleh nak berubah .. Y??? 

 orang ramai lagi ..


Roy.. artis pujann mak ayh . =)

 tengah mengira la ni .. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ...

 MERDEKA ! MERDEKA !







 kami bangga jadi Rakyat Malaysia... =)

Merdeka !! 

& selamat Hari Raya ... =) 

seronok , mmg seronok gamba2 ni sikit je nih ade lagi tapi takut panjang berjele plak kan.. hehe so untuk eer Kemerdekaan bukan hanya menjerit merdeka, pegang bendera malaysia tapi diri, fikiran jugak perlu merdeka. Contoh tidak perlu ada sampah di tempat awam.. =) 



tatapan terakhir untuk kwn2 belog, nampak sedap kan makanan tuh ?? yeah anda percaya eer dapat habeskan ?? percaye?? angkt tangan !!! kite geng =))

4 comments:

  1. best juga ye =) tp jem..mmg xsuka..yg bestnya dpt tgok bunga api kn..malam ni ada lg kalau xsilap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best =) bunga api cantik2 buleh dapat tengok mase macam ni je .. =)

      Delete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya.

    Salam kemerdekaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam =0 terima kasihh

      Delete

Terharunyaaaa!!
ada org nak bg komen laahhh!!!
terima kasih sudi terjah belog eer !
=)